Coronavirus, în Franța părinții decid întoarcerea la școală

În Franța, întoarcerea treptată la școală va avea loc în mod voluntar, de aceea părinții vor decide dacă își vor trimite sau nu copiii în clase, a anunțat  Elysée referindu-se la faza a 2-a de urgență a coronavirusului care va începe pe 11 mai. În plus, s-a impus obligația măștilor și măsura de distanțare socială în transportul public.

Adio micuța Lexi, la numai 10 ani a cusut măști pentru asistente: a murit într-un accident

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.