Coronavirus în Franța: 112 decese în 24 de ore

În Franța, au avut loc alte 112 decese cauzate de coronavirus în ultimele 24 de ore. Acesta este ultimul bilanț lansat aseară târziu de Ministerul Sănătății francez: numărul de cazuri confirmate este de 14.459 și numărul total de decese a crescut la 562.

Citește și Coronavirus, Italia a ajuns la limită: 793 de morți în ultimele 24 de ore

6172 de persoane sunt spitalizate, 1525 sunt în terapie intensivă. În ultimele 24 de ore s-a înregistrat o creștere a a persoanelor internate în spital, 946, iar în terapia intensivă se află  220  de pacienți,  încheie declarația ministerului francez.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.