Coronavirus în Elveția: peste o mie de noi cazuri într-o singură zi

În Elveția există 1.123 de cazuri noi de coronavirus în ultimele 24 de ore, cifre care duc numărul infecțiilor la  14.336,  potrivit autorităților locale din domeniul sănătății. În total sunt 257 de morți, cu 22 de victime înregistrate ieri. Tampoanele făcute pentru a verifica infecția sunt peste 111 mii, cu un procent pozitiv de 13%. Cazurile sunt înregistrate în toate cele 26 de cantoane ale confederației și în principatul Liechtenstein.

Citește și Corornavirus, scrisoarea primierului Boris Johnson: ”Dezastrul trebuie încă să vină”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.