Coronavirus, în Elveția, peste o mie de infecții în 24 de ore

În ultimele 24 de ore, în Elveția au fost înregistrate 1.052 de cazuri noi de coronavirus, ceea ce a urcat numărul infecțiilor la 13.213. Cel puțin 235 de persoane au murit, potrivit bilanțului publicat de Oficiul Federal al Sănătății (SFOE), care se bazează pe datele primite până acum.  Printre zonele cele mai afectate continuă să fie Ticino, Vaud și Basel-Stadt. Informații sunt disponibile pentru 1.183 de pacienți spitalizați. Vârsta lor variază între 0 și 101 ani, cu o medie de 70 de ani. Aproape 59% dintre pacienții internați sunt bărbați, în timp ce 41% erau femei.

Citește și Coronavirus, „Dacă continuă așa, New York va fi mai rău decât Wuhan și Lombardia”

De când s-a confirmat primul caz dee Covid-19 la 24 februarie, numărul cazurilor a continuat să crească în Elveția. Până în prezent, au fost efectuate aproximativ 106.000 de teste pentru identificarea virusului, dintre care 12% au fost pozitive.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.