Coronavirus, în Elveția numărul infecțiilor a trecut peste 10.000

Numărul de decese legate de coronavirus în Elveția se ridică la 161, a raportat Oficiul Federal de Sănătate Publică (FFSP)  în timp ce cel puțin 170 de persoane și-au pierdut viața după ce au contractat Covid-19, conform unui calcul al agenției Keystone-Ats, ieri autoritățile au confirmat un total de 103 decese.

Citește și Ischgl, stațiune austriacă de unde s-a răspândit coronavirusul în toată Europa

Potrivit SFOPE, cazurile confirmate sunt 10.714, cu 1.002 de noi infecții confirmate . Din cele 91.400 de teste efectuate până în prezent, aproximativ 14% s-au dovedit pozitive. Bilanțul agenției Keystone-Ats se bazează pe datele al SFOE.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.