Coronavirus, în comă farmacologică, Angela a reușit să dea viață unei fetițe sănătoase, o poveste cu final fericit

O poveste care s-a încheiat în cel mai fericit mod, cea a Angelei Primachenko, care a supraviețuit unei forme agresive de Coronavirus. Angela, de doar 27 de ani și locuiește în statul Washington, în State. Ea a contractat virusul în cea de-a 33-a săptămână de sarcină.  Condițiile ei erau grave și a fost transportată în terapie intensivă și indusă în comă farmacologică.  Când s-a trezit  a  descoperit că devenise mamă.

Din fericire, micuța Ava este negativă la virus, dar cele două pentru un timp trebuie să stea departe una de cealaltă. Pe pagina ei de Instagram, femeia a reușit să posteze o fotografie cu fiica ei
: „M-au eliberat după 7 zile de spital, 10 zile atașată de un respirator pulmonar și o mie de rugăciuni. Sunt acasă și este atât de frumos! “. La sfârșitul lunii martie, sora ei geamănă a lansat o strângere de fonduri pentru a sprijini costurile spitalizării reușind să  strângă aproape 50.000 de dolari. Angela și soțul ei David au un mic magazin  iar asigurarea medicală nu a putut plăti pentru tratamentul ei în unitatea de terapie intensivă.

Studiu: Covid-19 a devenit mai contagios în Europa și America decât în ​​China

„Sora mea geamănă nu numai că a supraviețuit lui Covid-19, dar a reușit să nască în timp ce se afla în comă farmacologică … – a scris sora ei – știu, nimeni din noi nu știe cum a fost posibil, dar s-a întâmplat”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.