Coronavirus în China: pentru prima dată nu există un caz intern nou

Pentru prima dată de la răspândirea coronavirusului, în China nu s-a înregistrat nicio infecție care să fi apărut din interiorul țării. Pe de altă parte, s-au înregistrat alte 34 de cazuri de au venit din exterior, acesta fiind  cea mai mare creștere zilnică din ultimele două săptămâni. Acest lucru a fost anunțat de Comisia Națională de Sănătate. 

Citește și Coronavirus, școli închise și în Marea Britanie: anunțul lui Johnson

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.