Coronavirus, în China brățări inteligente pentru a verifica temperatura studenților

Beijing a început să monitorizeze temperatura corpului elevilor care se întorc la școală prin brățări inteligente, care cu un senzor detectează temperatura în timp real și trimit un semnal de alertă în caz de creștere (peste 37,2), scrie Beijing Daily.

Datele pot fi verificate de către profesori și părinți prin intermediul telefoanelor mobile conectate prin Bluetooth și, în cazul unei alarme, aplicația semnalează  poliția. Sistemul permite măsurarea temperaturii fără să fie nevoie de întreruperea cursurilor, potrivit instituțiilor capitalei. În prezent, brățara a fost distribuită elevilor de liceu și gimnaziu.

California, un tânăr surfer a fost ucis de un rechin: plaja era închisă din cauza epidemiei

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.