Coronavirus: în Brazilia peste 11 mii de morți și162.699 de infecții

În Brazilia, în ultimele 24 de ore s-au înregistrat 496 de decese de Covid-19, pentru un total de 11.123. Acest lucru a fost anunțat de Ministerul Sănătății adăugând că s-au înregistrat alte 6.760 de infecții noi, pentru un total de 162.699. În America Latină există o accelerare îngrijorătoare a cazurilor.

Alertă viespea ucigașă: poate ucide un șoricel în câteva momente / VIDEO

Între sâmbătă și duminică, creșterea infecțiilor în mai puțin de 24 de ore a fost de 18 mii.După Brazilia, țările cele mai afectate sunt Peru și Ecuador.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.