Coronavirus, în Brazilia a depășit 87 de mii de morți

Numărul de persoane care au decedat în Brazilia în urma  complicațiilor legate de coronavirus a crescut la 87.004, cu o creștere de 555 de victime față de ieri. Cel mai recent raport al Ministerului Sănătății din Brazilia a făcut raportat că în ultimele 24 de ore au apărut alte 24.578 de noi cazuri, actualizând astfel numărul total de persoane infectate cu 2.419.091. În ceea ce privește vindecarea, potrivit autorităților, 1.634.274 de persoane au învins virusul.

Statul Sao Paulo, unde a fost raportat primul caz din America Latină în 26 februarie, este cel mai afectat din Brazilia cu 21.606 de morți, al doilea de la Rio de Janeiro cu 12.835 de morți.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.