Coronavirus, în Africa numărul deceselor au ajuns la aproape 1.400

Aproape 1.400 de decese și peste 30.000 de cazuri: acesta este numărul victimelor coronavirusului din Africa, potrivit rapoartelor de la centrele de control al bolilor Uniunii Africane, care au semnalat o creștere de 40% a numărului de infecții în comparație cu săptămâna trecută. Pentru a fi mai precis, s-au înregistrat  1.374 de victime și 30.329 de cazuri. Cele mai afectate zone sunt  Africa de Sud, Egipt, Algeria și Marruecos.

În Africa de Sud s-au înregistrat 4.361 de cazuri și 86 de victime, în Egipt 4.319 infecții și 307 de decese, Algeria este țara cu cel mai mare număr de decese – 419 – în timp ce în Maroc s-au înregistrat 3.897 de cazuri și 159 de decese.

Alarma nativilor din Amazon: „Din cauza coronavirusului riscăm un etnocid”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.