Coronavirus în Africa: 72 de decese peste 2.700 de cazuri

72 de persoane au murit cu coronavirus în Africa. Acest lucru rezultă din datele publicate în această dimineață de Centrul de Control al Bolilor din Uniunea Africană (Cdc Africa). În 46 de țări de pe continent există cel puțin 2.746 de cazuri de infecție și 210 persoane au fost considerate vindecate după ce au contractat Covid-19.

Citește și Coronavirus, Africa prezintă un „risc ridicat”: lipsesc trusele medicale de diagnosticare a virusului

În prezent, victimele sunt prezente în 16 țări : Algeria (21), Egipt (21), Maroc (6), Tunisia (5), Burkina Faso (4), Republica Democrată Congo (3), Mauritius (2) , Ghana (2), Gambia (1), Sudan (1), Gabon (1), Camerun (1), Zimbabwe (1), Capul Verde (1), Nigeria (1) și Niger (1).

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.