Coronavirus: în 24 de ore s-au înregistrat alte 888 de decese în Marea Britanie

Bilanțul persoanelor ucise de coronavirus în Marea Britanie se ridică la 15.464. În ultimele 24 de ore au fost înregistrate alte 888 de decese atribuite Covid-19, cel mai mare număr al săptămânii. Potrivit datelor raportate de Ministerul Sănătății, numărul cazurilor infectate a ajuns la 114.217, cu 5.525 de cazuri în plus.

Pentru Belarus, coronavirusul este doar „psihoză”, ONG-urile au grijă de oameni

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.