Coronavirus, Ikea închide toate magazinele din China: angajați acasă

Ikea a decis să își închidă temporar toate cele 30 de magazine din China din cauza epidemiei de coronavirus care a izbucnit la Wuhan  și care a provocat până acum 170 de morți. Măsura de protecție a început după ce gigantul suedez a anunțat miercuri că jumătate din magazinele sale se vor închide, limitând și orarul de deschidere a celor operaționale. Între timp, Asociația de Fotbal din China , The Fotbal din China , a decis să amâne toate jocurile din 2020 .

Citește și Coronavirus, bilanțul victimeler crește în continuare : 170 de morți și 7.711 infectați

Activități suspendate și pentru Stabucks, McDonald’s și alte multinaționale. Pentru a preveni răspândirea virusului, Starbucks a suspendat miercuri operațiunile în jumătate din magazinele sale din țară, după ce McDonald’s a luat aceeași decizie. British Airways a decis să suspende toate zborurile către și dinspre țară, precum și Lufthansa. Toyota a anunțat oprirea producției pe teritoriul chinez până pe 9 februarie. Coronavirus oprește și Campionatele Mondiale de atletism.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.