Coronavirus, iese la plimabare cu o capră în lesă : amendat

Părăsirea domiciliului, pentru a scoate câinele afară în zilele de urgență coronavirus este primis, dar cu alte animale, nu, cum ar fi o …capră.

Acest lucru l-a descoperit pe pielea lui un bărbat din Palafrugell în Spania , care a ieșit din casă să-și ducă la plimbare …capra. Bărbatul se plimba liniștit pe străzile orașului când  Mossos d’Esquadra, poliția autonomă catalană, l-a surprins pe stradă și l-au amendat pentru  încălcarea normelor de izolare stabilite în toată Spania de guvernul Sanchez.

Citește și Pozitivă pentru Coronavirus, o americană trebuie să plătească 35.000 de dolari pentru tratament

Bărbatul a încercat să se îndreptățească, explicând că acesta era animalul său domestic. Cu toate acestea , potriv presei spaniole El Periodico , agenții nu s-au lăsat convinși și l-au amendat .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.