Coronavirus, iese în ciuda faptului că era în carantină: riscă 12 luni de închisoare și o amendă de 50.000 de dolari

Fusese supus carantinei obligatorii, dar a încălcat orice regulă pentru a-și vizita logodnica . Jonathan David, un australian de 35 de ani, a ieșit de mai multe ori pentru a merge la iubita lui, folosind și transportul public, ignorând orice formă de restricție în această perioadă de urgență din cauza pandemiei coronavirusului.

Acum, însă bărbatul de 35 de ani riscă o amendă de 50.000 de dolari sau, în mod alternativ, o pedeapsă cu închisoarea de 12 luni . Bărbatul   din Victoria ajunsese pe teritoriile Australiei de Vest pentru a se întâlni cu logodnica, dar a fost supus carantinei obligatorii. Bărbatul, însă, nu a respectat restricțiile și a continuat să se deplaseze pentru a-și vizita iubita în fiecare zi până când el și partenerul său au fost opriți de autorități în timp ce mergeau într-un parc. Inițial a fost dus într-un hotel, dar a încălcat din nou restricțiile și astfel a fost denunțat.

Virologul Premiului Nobel din 2008: „Coronavirusul s-a născut din greșeală în cercetarea vaccinului împotriva SIDA”

Potrivit personalului hotelului, el a fost văzut în afara camerei sale de cel puțin cinci ori. Când poliția s-a dus să-l controleze pe 4 aprilie, nu l-a găsit nicăieri, a informat presa locală. Acum este în așteaptarea procesului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.