Coronavirus, ideea lui Trump: 1000 de dolari la fiecare american

Președintele Statelor Unite, Donald Trump, ar avea în vedere  un bonus de 1000 de dolari pe cap de cetățean american, pentru a putea susține economia SUA afectată de urgența coronavirusului.

Citește și Coronavirus Italia, nou bilanț tragic: : 26.062 pozitivi, 2.941 vindecați și 2.503 morți

Știrea vine direct de la secretarul Trezoreriei Steven Mnuchin, care în cadrul unei conferințe de presă susținută pe 17 martie a declarat modul în care președintele Trump i-a indicat să investigheze imediat posibilitatea unei astfel de măsuri. Cu toate acestea, Casa Albă nu a confirmat încă sau a negat această indiscreție.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.