Coronavirus, iată imaginea virusului la microscop

O imagine lansată de Institutul Național de Alergie și Boli din SUA arată câteva detalii despre noul coronavirus (SARS-CoV-2). Obținute datorită utilizării microscopelor electronice de scanare și transmisie, fotografiile patogenului izolat la un pacient din Statele Unite sunt foarte detaliate.

Citește și Un bebeluș de 6 luni împușcat în piciorușe: imaginea care amintește de toate ororile războiului și cât de norocoși suntem

coronavirus 2
Imaginea virusului la microscop

Particulele de virus ies de la suprafața celulelor cultivate în laborator. Vârfurile de pe marginea exterioară a particulelor virale, asemănătoare cu o coroană, dau numele de coronavirus.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.