Coronavirus, iată care sunt cele 22 de țări din lume în care nu există niciun caz

În momentul de față în 22 de țări în care nu a ajuns coronavirusul, sau cel puțin nu au fost confirmate oficial.  Lista este obținută prin încrucișarea datelor furnizate de Wikipedia, care sortează statele în funcție de populație, de la major la minor, cu cele disponibile pe harta actualizată a Universității Johns Hopkins, care urmărește oră cu oră evoluția situației în diferitele țări ale lumii.

Citește și Patriarhul ucrainean Filaret: “Coronavirusul este din vina homosexualilor și a căsătoriilor homosexuale”

Prin urmare, țările în care nu s-au înregistrat infecții ar fi:  Yemen, Coreea de Nord, Malawi, Burundi, Sudanul de Sud, Tadjikistan, Sierra Leone, Turkmenistan, Botswana, Lesoto, Comore, Insulele Solomon, Vanuatu, São Tomé și Príncipe, Samoa, Kiribati, Statele Federatate din Micronezia, Tonga, Insulele Marshall, Palau, Tuvalu, Nauru.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.