Coronavirus, H&M închide 3.441 de magazine: mii de locuri de muncă în pericol

H&M avertizează că ar putea fi forțat să taie zeci de mii de locuri de muncă după închiderea a mii de magazine din întreaga lume pentru urgența Coronavirus.

Lanțul de magazine cu îmbrăcăminte la costuri scăzute din Suedia a închis temporar toate magazinele din numeroase piețe majore, inclusiv Germania și Statele Unite, iar în weekendul trecut, a anunțat că și-a închis toate magazinele din Marea Britanie.

Citește și Pozitivă pentru Coronavirus, o americană trebuie să plătească 35.000 de dolari pentru tratament

La nivel mondial, H&M a închis 3.441 de magazine dintr-un total de 5.062 , iar grupul se așteaptă ca și criza să aibă un „impact negativ semnificativ asupra vânzărilor până la sfârșitul lunii martie”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.