Coronavirus, Hawaii plătește turiștii ca să plece

Potrivit rapoartelor mass-media americane, autoritățile din Hawaii au alocat aproximativ 25 de mii de dolari pentru repatrierea turiștilor care s-au opus respectării carantinei pentru coronavirus . Hawaii , prin definiție , este văzut ca un paradis pe pământ, dar și acest loc fermecat are reguli pentru a impune turiștilor  în perioada urgenței de coronavirus.

” Abilitatea de a duce oamenii înapoi la locurile lor de origine în timpul pandemiei este de mare ajutor în a asigura succesul măsurilor noastre de urgență “, a declarat procurorul general al Hawaii, Clare Connors.  Visitor Aloha Society  organizează drumul spre țara de origine a turiștilor care nu își pot permite plata excursiei .  În acest moment 19 pasageri sunt obligați să plece.

Guvernatorul Hawaii, David Ige, a instituit o carantină obligatorie de două săptămâni pentru oricine a ajuns pe insulă înainte de 1 aprilie. În plus, autoritățile locale au solicitat de atunci ca toată lumea să respecte regulile. Până în prezent s-au înregistrat 596 de cazuri și 12 decese .

Coronavirus, două surori gemene, asistente medicale, au murit la 3 zile una de cealaltă

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.