Coronavirus, guvernul italian evaluează închiderea tuturor școlilor din Italia

Măsura de a închide toate școlile din Italia poate dura de la 2 săptămâni la o lună. Dar, surse ministeriale explică, „încă nu a fost luată o decizie”

Guvernul, care s-a reunit azi la Palazzo Chigi , are în vedere închiderea tuturor școlilor din Italia, din cauza urgenței coronavirusului, relatează TgCom24. Acest lucru a fost confirmat din surse ministeriale precizând că “în acest sens încă nu a fost luată o decizie”.

Citește și Coronavirus, tragicul bilanț la deceselor în Italia: 79 de morți

Suspendarea lecțiilor poate varia de la două săptămâni la o lună.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.