Coronavirus, guvernul britanic nu ia măsuri de precauție. Boris Johnson: „Obișnuiți-vă să vă pierdeți cei dragi”

”Multe familii își vor pierde cei dragi ”. Aceasta este fraza șocantă rostită de Boris Johnson când vorbea despre Coronavirus. Deocamdată, Anglia nu a luat încă nicio măsură drastică pentru a face față pandemiei iar acest lucru îngrijorează celelalte țări europene, având în vedere ce s-a întâmplat în Italia în câteva săptămâni.

Guvernul britanic a anunțat că nu va face nimic: fără închideri, fără restricții. Autoritățile recomandă spălarea mâinilor și oricine ar prezinta simptome să rămână acasă o săptămână și nimic altceva. O alegere care îngrijorează, tot mai multe țări care au ales să pună în aplicare măsuri drastice, dar Anglia ignoră încă problema.

Citește și Coronavirus, alerta unui medic italian: „Vârsta medie a pacienților infectați scade”

Johnson a recunoscut că țara se confruntă cu cea mai gravă urgență sanitară din ultimele timpuri și că numărul de infecții ar putea crește, dar consideră că luarea măsurilor de securitate este inutilă și că ar putea fi și contraproductivă. Mai mult, el a adăugat că infecțiile ar putea fi pozitive și că ar putea ajuta populația să devină… imună !

Strategia este ca virusul să circule în mod liber, așa cum a fost confirmat într-un sens de Sir Patrick Vallance, una dintre cele mai mari autorități medicale ale guvernului.

Într-un interviu pentru Sky News , de fapt, Vallance a spus că: „60% dintre britanici vor trebui să contracteze Coronavirus pentru a dezvolta imunitatea ”. Vallance a adăugat că Covid-19 este o boală rea, dar în majoritatea cazurilor, are doar simptome ușoare. Virusul va fi sezonier și va reveni și iarna viitoare. Acesta este motivul pentru care este important să se dezvolte imunitatea pentru a menține virusul sub control pe termen lung …

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.