Coronavirus, guvernul austriac evaluează posibilitatea unei blocări totale

Guvernul austriac are în vedere impunerea unui blocaj total asupra țării din cauza creșterii continue a noilor infecții, care a ajuns la 9 mii pe zi. Anunțul blocării, la două săptămâni după începerea restricția de seară, este așteptat sâmbătă după-amiază, când cancelarul Sebastian Kurz a convocat o conferință de presă.

Citește și Covid, iată țările din lume fără victime

Potrivit presei locale, toate magazinele neesențiale, grădinițele și școlile vor fi închise.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.