Coronavirus, Guardian: peste 40.000 de morți în Marea Britanie

Peste 40.000 de Covid-19 au murit în Marea Britanie, scrie The Guardian pe baza datelor de la Oficiul Național de Statistică, care a înregistrat 35.044 de decese coronavirus în Anglia și Țara Galilor până la  9 mai. Dacă se mai adaugă l și  cele mai recente date din Scoția și Irlanda de Nord și actualizările zilnice ale guvernului la acest număr, se ajunge la un număr oficial de decese de 40.011, scrie ziarul.

Spania a anunțat carantină obligatorie de 14 zile pentru cei care sosesc din străinătate

Acest lucru face ca Marea Britanie să fie pe primul loc în clasamentul trist al deceselor. Aproximativ 10.000 de decese au avut loc în casele de odihnă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.