Coronavirus, Greta donează 100.000 dolari pentru copii

Greta Thunberg va ajuta Unicef ​​în efortul său de a proteja copiii expuși pandemiei Covid-19. Tânăra, simbol al luptei împotriva schimbărilor climatice, a decis să doneze premiul de 100 de mii de dolari Unicef ​​care i-a fost recent acordat de ONG-ul danez Human Act.

Aceeași organizație non-guvernamentală a anunțat că va contribui la efortul lui Greta, plătind încă 100.000 de dolari agenției ONU pentru îngrijirea copilului. Fondurile vor sprijini acțiunile UNICEF în domeniile „alimente, sănătate, lupta împotriva violenței și întârzierea educației”, ca urmare a măsurilor restrictive adoptate în cadrul luptei împotriva Coronavirusului.

Refuză oxigenul după moartea soției sale: Bill moare la 5 ore după iubita sa Mary

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.