Coronavirus, Greta: „Am simptome, m-am izolat două săptămâni”

Celebra activistă suedeză Greta Thunberg ar putea avea Coronavirus . Declarația afost făcută de ea printr-o postare pe profilul ei de Instagram, unde declară că își începe perioada de autoizolare la domiciliu . Alertată de simptome atribuite unei infecții cu Covid-19, tânăra activistă ar fi putut fi infectată chiar de tatăl ei.

Citește și Coronavirus, Cuomo: „Peste 25 de mii de cazuri în New York”

“Ultimele două săptămâni rămân acasă. Când m-am întors din călătoria mea în Europa Centrală m-am izolat. Acum zece zile am început să simt câteva simptome,” scrie Greta Thunberg pe profilul ei de Instagram. “În Suedia, vă puteți testa singuri pentru Covid-19, dacă aveți nevoie de asistență medicală urgentă, dar este extrem de probabil să fi avut, având în vedere simptomele și circumstanțele combinate”, adaugă activista.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.