Coronavirus, gest extrem: un bărbat a ucis 4 bărbați și o femeie însărcinată pentru că făceau prea multă gălăgie

În ciuda restricțiilor impuse pentru epidemia de coronavirus , un grup de tineri au ieșit în curtea din spate al unui bloc din orașul Yelatma, Rusia. Din cauză că făceau prea multă gălăgie un vecin  soțul unei femei medic , a început să urle de pe balcon că i-a trezit fiul după care a luat pușca și a început să tragă  ucigând 5 persoane, 4 bărbați și o femeie însărcinată.

Criminalul, Anton Franchikov în vârstă de 31 de ani, angajat la o unitate neuropsihiatrică și soțul unui medic generalist, Svetlana(27 de ani) a deschis focul cu o pușcă de pe balconul unui bloc de    apartamente din Yelatma, Rusia , conform informațiilor din presa locală, raportat de Daily Mail, și a ucis patru bărbați și o femeie însărcinată, au spus surse ale poliției.

În Ecuador, efectul coronavirusului este apocaliptic: cadavrele sunt abandonate și arse pe străzi / VIDEO

Victimele gestului nebun sunt cuplul Evgenij și Kristina Tabunov , în vârstă de 24 și respectiv22 de ani, precum și Ilya Kondrakov de 26 de ani, Viktor Kapitanov de 24 de ani și Maksim Ukhov de 31 de ani.

După masacru, Anton Franchikov  a încercat să scape, dar a fost oprit d poliție și arestat.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.