Coronavirus Germania, zeci de cazuri noi la Berlin: 369 de familii au fost puse în carantină

În urmă cu doar două zile, autoritățile capitalei germane au pus în carantină o întreagă clădire de apartamente , unde a fost descoperit un focar de coronavirus. Situația epidemiologică din capitala Germaniei continuă să îngrijoreze, unde în ultimele zile s-a înregistrat o creștere bruscă a cazurilor de infecție cu Covid-19.

Primele semne ale unor noi focare au avut loc deja pe 15 iunie, când autoritățile locale fuseseră obligate să pună în carantină un întreg bloc din cartierul Neukölln.  În ultimele zile, situația s-a înrăutățit iar administrația locală din Berlin care a trebuit să pună în aplicare  măsuri restrictive foarte stricte pentru un total de 369 de familii din cauza a zeci de noi cazuri pozitive la  SARS-CoV2.

Nou focar de coronavirus în Germania: 400 de muncitori de la un abator au rezultat pozitivi

Oficialii Neukölln au raportat că focarul a implicat șapte zone diferite, pentru care au fost luate toate măsurile de izolare necesare. Până în prezent, în Berlin s-au înregistrat 7.368 de cazuri Covid-19 și 208 de decese de la începutul pandemiei.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.