Coronavirus Germania: peste 91 de mii de infecții și 1318 decese  

În Germania, au fost înregistrate 91.384 de cazuri de coronavirus, comparativ cu 89.300 anunțate ieri după-amiază. Actualizarea bilanțului de contagiune a fost transmisă de Dpa, pe baza ultimelor cifre furnizate de autoritățile fiecărui Land.

Italia solicită un acord cu România pentru redeschiderea fluxului de lucrători sezonieri pe câmpuri

Până acum, potrivit acelorași date, cel puțin 1318 persoane au murit. Numărul de infecții este deosebit de mare în Bavaria, cu peste 23 de mii de cazuri confirmate și cel puțin 370 de decese și în Vestul Rinului de Nord, cu peste 19.400 de cazuri și cel puțin 250 de decese.

Coronavirus, expertul: „Epidemia nu se va încheia anul acesta”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.