Coronavirus Germania, peste 5.400 de infecții în 24 de ore

În Germania, infecțiile cu coronavirus au crescut la 5453 în ultimele 24 de ore, înregistrându-se alte 149 de decese, o evoluție care urmează cea din zilele anterioare și care duce țara la un total de 67.366 infectați și 783 de decese, potrivit datelor Robert Koch Institut.

Acest bilanț care situează țara pe locul cinci printre țările cu cele mai multe cazuri din lume, după Statele Unite, Italia, Spania și China. Bavaria este cea mai grav afectată, urmată de Westfalia Nord-Rin, Baden-Wuerttenberg.

În Rusia se înregistrează 2.777 de cazuri. În Moscova, aproape jumătate de infectați sunt sub 45 de ani

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.