Coronavirus, Germania: “Pandemia va dura cel puțin tot anul 2020”

Germania se pregătește să facă față epidemiei de coronavirus „cel puțin până la sfârșitul anului”. “Nu suntem la sfârșitul pandemiei, ci la jumătatea drumului, pentru o perioadă  care va dura mai mult timp, cel puțin până la sfârșitul acestui an, dar să fim foarte optimisti”, a declarat șeful de cabinet al cancelarului german Angela Merkel, Helge Braun, într-un interviu pe postul Deutschlandfunk.

Brazilia, purtătorul de cuvânt al lui Bolsonaro, pozitiv la Covid-19

Merkel a anunțat relaxarea blocării, dar și un mecanism de urgență pentru reintroducerea măsurilor de izolare în cazul unei noi creșteri a infecțiilor cu Covid-19.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.