Coronavirus, Germania nu exclude noi controale la frontieră

Germania nu exclude noi controale la frontieră.  Având în vedere „creșterea puternică” a noilor infecții cu coronavirus în țările vecine, cum ar fi Franța, Ministerul de Interne german nu exclude reintroducerea controalelor la frontieră, chiar dacă ar prefera să le evite, a declarat un purtător de cuvânt al ministerului berlinez la o conferință de presă a guvernului.

Citește și Coronavirus, alertă la Paris: peste 17% din testele efectuate sunt pozitive

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.