Coronavirus Germania, în 24 de ore 5.780 de cazuri și 55 de decese

Crește numărul de infecții cu coronavirus în Germania: în ultimele 24 de ore au fost înregistrate alte 5.780 de pozitive și 55 de decese.

Astfel, numărul persoanelor infectate a crescut până la 42.288, iar numărul de decese la 253, potrivit Institutului Robert Koch. Germania este a cincea țară din lume în numărul de infecții, după Statele Unite, China, Italia și Spania.

Citește și Coronavirus, aproape 533.000 de cazuri la nivel mondial: SUA se află pe primul loc

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.