Coronavirus, Germania confirmă 117 cazuri

S-au confirmat 117 cazuri de infecție cu coronavirus în Germania, o creștere clară comparativ cu cele 66 de cazuri raportate anterior, a anunțat astăzi Institutul Robert Koch. În Baden-Wurtemberg și Bavaria, între timp, s-a declanșat amânarea întoarcerii la școală după vacanțele de carnaval pentru elevii care s-au întors din zonele cu risc. În plus, mai multe evenimente programate pentru următoarele zile au fost anulate.

Citește și Coronavirus, primele trei infecții în Republica Cehă: fuseseră în Italia

Orașele afectate până acum sunt Bavaria, Baden-Wurtemberg, Hesse, Saxonia Inferioară, Renania de Nord-Vestfalia, Hamburg, Bremen, Schleswig-Holstein și Renania-Palatinat.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.