Coronavirus Germania, Berlin închide restaurantele, barurile și discotecile

Primarul Berlinului închide barurile, discotecile și restaurantele din capitală începând de marți, pentru a combate răspândirea coronavirusului, relatează Bild.

Citește și Coronavirus, Franța plus 785 de cazuri față de ieri. Turnul Eiffel se închide

Măsurile decise de Michael Müller vor dura până pe 19 aprilie. Între timp, focarul în Germania a provocat 3.300 de infectați și 8 morți.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.