Coronavirus, Germania: aproape 400 de decese și peste 52.500 de cazuri

Alte patru mii de cazuri de coronavirus în Germania, iar totalul crește la 52.547. Cifrele au fost furnizate de Institutul Robert Koch, conform căruia în țară au fost înregistrate 3.965 de cazuri pozitive în plus, în timp ce victimele au crescut la 389. Totuși, Institutul a observat că datele sunt incomplete, de la miezul nopții de ieri trei orașe nu trimiseseră încă datele actualizate.

Citește și Coronavirus, ministrul german al Finanțelor Thomas Schäfer, s-a sinucis

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.