Coronavirus, Germania a ajuns la 11.000 de cazuri : cu 2.800 mai multe decât miercuri

Cazurile de infecție cu coronavirus în Germania au crescut la 10.999. Bilanțul a fost declarat oficial Robert Koch Institut în această dimineață.

Citește și Coronavirus, cazurile de infecție și numărul deceselor în Spania au crescut alarmant: 14.769 cazuri și 638 de decese

Față de miercuri, a existat o creștere de 2801 cazuri, o cifră impresionantă care confirmă că boala se răspândește exponențial, după cum a declarat președintele institutului Lothar Wieler.

“Germania are un sistem de sănătate excelent, poate unul dintre cele mai bune din lume, dar chiar și spitalele noastre ar risca să ajungă la extrem dacă ar fi nevoie de internări multe într-un timp scurt”  Acest lucru a fost declarat de cancelarul Angela Merkel, într-un discurs cu privire la situațiile de urgență coronavirus.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.