Coronavirus Germania, 657 de cazuri în abatorul din Dortmund

De la începutul săptămânii au fost înregistrate 657 de cazuri pozitive de Coronavirus în rândul angajaților unui abator din orașul german Dortmund. Autoritățile medicale din municipiul Guetersloh au pus în carantină în jur de 7 mii de persoane, inclusiv toți lucrătorii fabricii, care au suspendat temporar prelucrarea. Toate școlile și centrele de agrement din zonă au fost închise.

Coronavirus, Beijing blindat: zboruri anulate, școli închise. Nivelul de urgență crescut

Potrivit consilierului raional Sven-Georg Adenauer, fabrica  face parte din grupul Toennies, numele principal al industriei cărnii din Germania, va rămâne închisă timp de 10-14 zile. Municipalitatea nu va reveni la blocare în ciuda depășirii ratei de 50 de infecții pe 100 mii de locuitori  indicată ca un nivel de alertă. Toate persoanele afectate de riscul de infecție vor fi testate și examenele vor fi efectuate pe etape.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.