Coronavirus Germania, 178 de morți în ultimele 24 de ore

În Germania s-au înregistrat  mai mult de 159.000 de cazuri de coronavirus și 6.288 decese din cauza pandemiei. Cele mai recente date ale Institutului Robert Koch vorbesc despre 1.478 de noi  cazuri  comparativ cu 1.304 confirmate ieri și un total de 159.119 de infecții. De asemenea, Germania a înregistrat în ultimele 24 de ore  178 de decese .

Bavaria, cu 42.080 de infecții și 1.799 de decese, rămâne cea mai afectată zonă. În Berlin  5.827 de cazuri și 147 de decese.

În Brazilia infecțiile și decesele au crescut iar Bolsonaro se spală pe mâini: ”Sunt Mesia, dar nu fac minuni”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.