Coronavirus Franța: sute de persoane au luat cu asalt gările din capitală

După ce a devenit noul epicentru al epidemiei de coronavirus, UE își închide granițele din acestă după-amiază. 

Măsuri „tip modelului italian” de astăzi și pentru Franța. Franța, traficul se va opri la ora 12. În Paris, gările au fost luate cu asalt:  mulți încearcă să părăsească capitala franceză înainte ca măsurile de blocare a traficului să intre în vigoare pentru a stopa răspândirea noului coronavirus. Acest lucru a fost raportat de BfmTv care raportează că cea mai aglomerată stație este   Montparnasse.

Citește și SUA a început experimentul pe oameni pentru vaccinul împotriva Covid-19

Fiecare mișcare – în conformitate cu măsurile oferite de guvernul francez – va trebuie să fie justificată cu o autocertificare. În lipsa acesteia se riscă amenzi de până la 135 de euro.  Macron a anunțat în seara zilei de luni, 16 martie, blocarea Franței care începe marți 17 martie de la prânz.  Nu se va putea ieși din casă  decât din motive de servici sau strictă necesitate. Acestă restricție va dura cel puțin 15 zile. 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.