Coronavirus, Franța plus 785 de cazuri față de ieri. Turnul Eiffel se închide

Autoritățile sanitare franceze au lansat cele mai recente date privind infecția cu coronavirus. Există 3.661 de cazuri confirmate, o creștere de 785 de cazuri în plus de ieri și 79 de morți, cu o creștere de 18 decese în comparație cu bilanțul anterior.

Și din seara acesta de la ora 21:00 Turnul Eiffel se închide pe o perioadă nedeterminată. Anunțul a venit după închiderea Louvre și Versailles .

Primul ministru francez, Edouard Philippe, nu a dorit să precizeze la ce dată vor fi redeschise școlile din Franța, limitându-se să spună că prevederea împotriva răspândirii coronavirusului în țară va rămâne în vigoare “atât timp cât este necesar, dar în mod natural, în cel mai scurt timp posibil” .

Citește și Coronavirus, OMS: „Europa este noul epicentru al pandemiei”

Vorbind la TF1, șeful guvernului de la Paris a subliniat că „această criză sanitară trebuie luată în serios”, dar, în același timp, și-a liniștit compatrioții: ” Majoritatea oamenilor” care vor contracta virusul ”se vor însănătoși. “.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.