Coronavirus, Franța: peste 600 de morți în 24 de ore, niciodată nu au fost atât de mulți

Corornavirus, în ultimele 24 de ore, în Franța s-au înregistrat 605 de decese… niciodată nu au fost atât de multe victime într-o singură zi.  Totalul actualizat este de 8.911 de morți, dintre care 6.494 în spitale și 2.417 în case de odihnă. Datele au fost publicate de ministrul Sănătății, Olivier Veran.

Pentru a cincea zi consecutivă, tendința pozitivă a cazurilor severe a continuat să crească  : +72 de pacienți în terapia intensivă  în ultimele 24 de ore pentru un total de 7.072.

Coronavirus, peste 10.000 de decese în SUA

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.