Coronavirus, Franța oprește aproape toate zborurile în afara spațiului Schengen

Din Franța  nu mai decolează aproape niciun un avion cu destinații în afara spațiului Schengen, în urma blocării conexiunilor legate de pandemia coronavirusului. Anunțul a fost confirmat de Ministrul Transporturilor Elisabeth Borne, la postul de radio Rtl.

„Acum, aproape că nu există niciun zbor în afara spațiului Schengen”, a spus Borne. “Air France și-a dedicat în ultimele săptămâni repatrierii francezilor care se aflau peste hotare, aceste repatrieri sunt aproape terminate și, prin urmare, aproximativ toate zborurile cu destinații în afara spațiului Schengen au fost  oprite astăzi”, a adăugat ea.

OMS avertizează: consumatorii de alcool riscă forme mai severe de Covid

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.