Coronavirus Franța, Macron: ”Suntem doar la începutul epidemiei”

„În Franța suntem doar la începutul acestei epidemii de coronavirus” . A declarat președintele francez, Emmanuel Macron, după ce a vizitat un centru care se ocupă de apeluri urgente într-un spital parizian.

Citește și Coronavirus Franța: 3.500 de persoane la mitingul de ștrumfi, în ciuda interdicției

“Suntem doar la început, trebuie să fim foarte calmi și lucizi” – a spus Macron – Suntem organizați și, în special, unitățile noastre de Prim Ajutor se confruntă cu începutul crizei”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.