Coronavirus, Franța: granițele vor rămâne închise cel puțin până la 15 iunie

Ministrul francez de Interne, Christophe Castaner, a anunțat astăzi că granițele cu alte țări europene vor rămâne închise “cel puțin până la 15 iunie”. Franța va începe să relaxeze blocajul de luni. Deși, potrivit ministrului, „relaxarea nu înseamnă să cobori garda ”.

Naște Curtea Supremă de Facebook și Instagram: utilizatorii vor putea face apel împotriva deciziilor lui Zuckerberg

Francezilor li se va permite să meargă  pe plaje și lacuri, pe baza deciziilor prefecților și la cererea primarilor. Bibliotecile și micile muzee se vor putea dar cu măsuri active de distanțare socială. Activitatea sportivă va fi permisă doar persoane fizice. Adunările vor fi limitate la 10 persoane. Acest prag de restricții va putea fi relaxat începând cu 2 iunie, dacă situația o permite. Cu toate acestea, adunările cu peste 5 mii de persoane vor fi interzise până în septembrie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.