Coronavirus, Franța extinde blocarea pentru alte 15 zile

Guvernul francez a decis să mențină neschimbate regulile de blocare , cel puțin pentru următoarele 15 zile . Acest lucru a fost anunțat de premierul Jean Castex, afirmând că așa-numitele magazine „neesențiale” vor rămâne închise.

Citește și Covid, număr mare de decese în casele de bătrâni din Franța

Castex a adăugat apoi că o „ușurare” a măsurilor anti-Covid va fi posibilă, dacă infecțiile continuă să scadă, până la sărbătorile de Crăciun, astfel încât să le permită francezilor să se întâlnească în familie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.