Coronavirus Franța: aproape o mie de decese într-o singură zi

În ultimele 24 de ore, în Franța s-au înregistrat 987 de decese cauzate de coronavirus, iar numărul oficial de decese depășește astfel 13 mii, a anunțat  directorul general al Sănătății, Jérôme Salomon. Cazurile confirmate de infecții se ridică la peste 90 de mii, peste 4.000 de cazuri noi doar în comparație cu bugetul de ieri.

Un asteroid va „atinge” Pământul pe 29 aprilie, dar NASA ne asigură: „Nu este niciun pericol”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.