Coronavirus, Franța: 9 mii de noi cazuri! Niciodată nu au fost atât de multe

Autoritățile de sănătate franceze  au înregistrat 8.975 de noi cazuri de coronavirus. Acesta este cel mai mare număr de infecții confirmate de la începutul pandemiei în Franța. Pacienții internați în spitale au ajuns la 4.671 fiind în  creștere pentru a șasea zi consecutivă

Coronavirus, 22 de școli și 100 de săli de clasă închise în toată Franța

Și internările în terapiile intensive sunt în creștere, totalizând în prezent 473, +46 în ultimele 24 de ore. Alte  20 de persoane au murit. Numărul total de cazuri de la începutul pandemiei a crescut la 309.156, cu 30.686 decese.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.