Coronavirus, Franța: 541 decese într-o singură zi

541 decese cauzate de coronavirus s-au  înregistrat ieri în spitalele franceze, ceea ce a însumat numărul total de victime de la focarul în Franța la 10.869.

Bilanțul deceselor de astăzi, din cauza unei probleme computerizate,  nu le includ și pe cele care au avut loc în reședințe pentru persoanele în vârstă. Acest lucru a fost anunțat de directorul general al Ministerului Sănătății, Jérôme Salomon, potrivit căruia în prezent există 30.375 de persoane spitalizate, dintre care 7148 sunt grave. Persoanele considerate vindecate au ajuns la  21.254.

Oroare în Somalia: două fetițe de 3 și 4 ani se află în stare gravă după ce au fost răpite și violate

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.